card375n

Member since 7 mesi ago

  • 0 Listings

About

Varför är sociala medier viktiga för företag?

Men jag är här för att berätta att ha en social närvaro är avgörande för att nå människor där de är på. Nu måste du träffa dem på nätet. Borta är de dagar då kunderna skulle söka dig på egen hand från Gula Sidorna eller lokala annonser. Jag får det - när du är upptagen med den dag-till-dag för att driva ett företag, hålla sig på toppen av sociala medier kan kännas som bara en annan syssla. Varför lägga tid och kraft på plattformar som Facebook, Instagram eller Twitter?

Som någon som hanterar sociala mediekonton för flera småföretag får jag ofta frågan - vad är poängen? 71% av Instagram-användarna säger att nätverket motiverar dem att gå till nya platser. 72% av Instagram-användarna säger att de har fattat ett köpbeslut baserat på vad de såg på plattformen. 49% av de tillfrågade användarna säger att de är beroende av Instagram för hjälp med köpbeslut. Instagram har 1 miljard användare månadsvis.

Mer än hälften av tonåringarna i USA använder Instagram. Personer i åldrarna 25 till 34 år har flest följare. 80% av Instagram-användare följer ett företag. 90% av människorna på Instagram följer ett företag. Över 75% av Snapchat-användarna är under. 46% av användarna lägger upp innehåll relaterat till sitt varumärke/företag på sina Instagram Stories. Över 60% av användarna hittar nya produkter och tjänster på Instagram. Snapchat har över 188 miljoner användare i Nordamerika.

43% av 18 till 24-åriga Snapchat-användare anser att plattformen är viktig för deras liv. Snapchat marknadsföringsstatistik: Snapchat har över 190 miljoner dagliga aktiva användare. 25 000 stycken innehåll läggs till plattformen per minut. Varumärken kan öka köpavsikten med.6% genom Snapchat Advertising. TikTok marknadsföringsstatistik: TikTok har över 1 miljard månatliga aktiva användare. För en extra avgift kan annonsörer betala för annonsplaceringar på topp influencers flöden för att utöka sin räckvidd.

Hela 69% av Snapchat-användarna rapporterar shoppingaktivitet efter att ha tittat på Discover-innehåll, vilket gör detta till ett bra verktyg för varumärken att utnyttja. Influencers som får betalt under 10 000 årligen ger i genomsnitt nästan dubbelt så hög ROI som en influencer med en lön på över 10 000 ger. 77% av kvinnliga Snapchat-användare rapporterar att de känner sig engagerade i varumärken som använder plattformen för att kommunicera med dem.

Sociala medier kan driva webbplatstrafik och försäljning. Genom att dela länkar till sin webbplats eller onlinebutik kan företag rikta sina följare på sociala medier till sin närvaro på nätet och öka sina chanser att göra en försäljning. En annan viktig: använd hashtags! Hashtags är ett utmärkt sätt att få ditt innehåll framför nya ögon och locka nya följare. Se bara till att använda relevanta hashtags som är relaterade till ditt innehåll.

Svara på kommentarer, www.frii.se svara på frågor och delta i konversationer med din målgrupp.

Contact Info

Author Listings